Luni seara, un zgomot infernal i-a speriat pe oameni si i-a scos din locuinte. Panicati, locuitorii din sectorul 6 al Capitalei au iesit in strada nestiind ce se intampla. Zeci de telefoane la 112 anuntau un zgomot puternic auzit in cartierele Crang
Luni seara, un zgomot infernal i-a speriat pe oameni si i-a scos din locuinte. Panicati, locuitorii din sectorul 6 al Capitalei au iesit in strada nestiind ce se intampla. Zeci de telefoane la 112 anuntau un zgomot puternic auzit in cartierele Crangasi, Grozavesti si chiar Militari. La fata locului s-au deplasat echipaje de pompieri si politisti. In scurt timp, oamenii legii au aflat ca zgomotul care a persistat mai bine de jumatate de ora si a reusit sa paralizeze circulatia in zona, a provenit de la Centrala Grozavesti. De vina a fost o avarie la una dintre turbinele centralei, care a impus eliberarea presiunii dintr-un cazan de 420 de tone. Reprezentantii CET Grozavesti si-au cerut scuze pentru ca i-au speriat pe locuitori, insa spun ca au procedat asa spre binele lor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.