Toata atentia din aceste zile este concentrata asupra modului „fraudulos“ in care au fost notate tezele cu subiect unic. Pe toate canalele mass-media apar tot felul de comunicate, venite din partea comitetelor de parinti, ale elevilor, a
Toata atentia din aceste zile este concentrata asupra modului „fraudulos“ in care au fost notate tezele cu subiect unic. Pe toate canalele mass-media apar tot felul de comunicate, venite din partea comitetelor de parinti, ale elevilor, ale unor cadre didactice, prin care sunt semnalate tot felul de fraude la notarea acestor lucrari. Mai ales in etapa rezolvarii contestatiilor, moment in care interventiile de la toate nivelurile - de la primarii, inspectorate scolare, prefecturi, partide si chiar de la ministere - nu au mai contenit sa pice, precum rafalele de grindina dintr-o zi de vara. Mai mult, in mare secret, ministrul educatiei a trimis tuturor inspectoratelor scolare o adresa prin care solicita sa se faca o situatie comparativa a notelor de la teze cu cele obtinute de acelasi elev la oral.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.