Adrian Mititelu (foto) a reusit ceea ce nu credea nimeni: sa fie mai urat in Craiova decat Gigi Netoiu! De cateva zile, orasul este de nerecunoscut. Pe blocuri, pe masini si pe tramvaie sunt inscriptionate mesaje anti-Mititelu. Nici Gigi Netoiu, car
Adrian Mititelu (foto) a reusit ceea ce nu credea nimeni: sa fie mai urat in Craiova decat Gigi Netoiu! De cateva zile, orasul este de nerecunoscut. Pe blocuri, pe masini si pe tramvaie sunt inscriptionate mesaje anti-Mititelu. Nici Gigi Netoiu, care ameninta ca va muta echipa in Bucuresti, nu a avut parte de un asemenea tratament din partea oltenilor. Imaginatia fanilor Stiintei a atins cote alarmante! Desi echipa traverseaza un moment greu, este de neinteles aceasta adversitate, daca ne gandim ca Adrian Mititelu si-a exprimat dragostea eterna pentru culorile „alb-albastre”. Pentru a afla sursa acestor mesaje, l-am contactat pe primarul Craiovei, Antonie Solomon. „Nu ma intereseaza ce face Mititelu cu echipa lui. A spus ca Universitatea este a familiei sale si nu imi place sa ma implic in familia altcuiva”, a fost reactia sa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.