Dupa o luna de la punerea in vanzare a biletelor la Iron Maiden, toate biletele din Gazon A, zona din fata scenei, s-au epuizat. In urma numeroaselor cereri primite din partea fanilor, Emag!c Entertainment, organizatorul concertului, a solicitat ac

Dupa o luna de la punerea in vanzare a biletelor la Iron Maiden, toate biletele din Gazon A, zona din fata scenei, s-au epuizat. In urma numeroaselor cereri primite din partea fanilor, Emag!c Entertainment, organizatorul concertului, a solicitat acordul pentru suplimentarea numarului de bilete alocate acestui sector.

Managementul Iron Maiden a aprobat solicitarea si astfel fanii romani mai au o sansa de a prinde un loc in fata scenei, capacitatea zonei fiind marita cu 1.000 de locuri! Biletele suplimentare se pun in vanzare incepand de astazi. Pentru concertul Iron Maiden sunt disponibile cinci categorii de bilete la preturile de 50, 75, 130, 180 si 240 de lei.

Acestea se pot achizitiona de pe site-ul www.myticket.ro si din reteaua magazinelor Diverta din intreaga tara. O stire de ultima ora anunta ca Iron Maiden si-a reinnoit contractul cu EMI, labelul britanicilor in ultimii 28 de ani.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.