Rona Hartner spune ca Soumaila, fetita ei de doar 18 zile, este deja o mare amatoare de muzica, avand in vedere ca a luat parte la nici mai mult, nici mai putin de 44 de concerte ale mamei sale, din diverse turnee. “Ii place foarte mult muzica
Rona Hartner spune ca Soumaila, fetita ei de doar 18 zile, este deja o mare amatoare de muzica, avand in vedere ca a luat parte la nici mai mult, nici mai putin de 44 de concerte ale mamei sale, din diverse turnee. “Ii place foarte mult muzica si nu plange, asa cum fac unii copii cand aud zgomote de orice fel. Am luat-o cu mine peste tot si a stat cuminte la toate concertele mele, vreo 44 la numar, asa ca imi cunoaste bine vocea si repertoriul artistic”, a spus Rona, in emisiunea “Happy Hour” de la Pro TV. Prezentatorul show-lui, Catalin Maruta, a avut chiar ocazia sa exerseze pentru rolul de tatic si a tinut bebelusul in brate, in timp ce Rona a cantat live piesa “Mercedes Benz”, acompaniata de bandul emisiunii. Soumaila a fost foarte cuminte si mai deschidea ochii din cand in cand, atunci cand mama ei ridica tonul vocii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.