Cantaretul latino i-a permis unuia dintre admiratorii sotiei lui sa-i faca acesteia declaratii. Adoratorul Oanei Zavoranu este nimeni altul decat Mihai Traistariu, care, prin prisma faptului ca este coleg de breasla si prieten bun cu Pepe, a fost sc
Cantaretul latino i-a permis unuia dintre admiratorii sotiei lui sa-i faca acesteia declaratii. Adoratorul Oanei Zavoranu este nimeni altul decat Mihai Traistariu, care, prin prisma faptului ca este coleg de breasla si prieten bun cu Pepe, a fost scutit de rele tratamente din partea acestuia, dupa ce si-a declamat amorul. Se pare ca Traistariu nu scapa niciun prilej de a se afla in compania Oanei, pe care o considera cea mai frumoasa femeie din lume si pe care o anunta ca o va lua de sotie in cazul in care ar lasa-o Pepe. Gelos de fel, in acest caz Pepe nu a reactionat agresiv, preferand sa asiste mai degraba amuzat la felul in care Mihai o soarbe din priviri pe Oana. "Da, sunt la curent cu admiratia lui Mihai. La fel si Pepe, care rade atunci cand realizeaza ca Traistariu nu se poate concentra la o discutie, pentru ca sta cu ochii pe mine. Pepe e prieten vechi cu el si ii tolereaza aceasta slabiciune, pentru ca Mihai ne respecta relatia si nu sare calul. Traistariu ii spune mereu sotului meu ca sunt superba si ca ii place ca sunt temperamentala. Pepe ii raspunde ca "gusturile nu se discuta" si il lasa in pace", ne-a marturisit Oana Zavoranu, care ne-a confirmat ca Traistariu s-a anuntat ca viitor sot al ei, in cazul in care ea si Pepe s-ar desparti.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.