Penitenciarul Focsani, de unde, in decembrie 2007, sase detinuti inchisi pentru crima au fost la un pas sa evadeze printr-un tunel sapat sub wc-ul celulei, a primit calificativul "Foarte bine" chiar de la seful Administratiei Nationale a Penitenciar
Penitenciarul Focsani, de unde, in decembrie 2007, sase detinuti inchisi pentru crima au fost la un pas sa evadeze printr-un tunel sapat sub wc-ul celulei, a primit calificativul "Foarte bine" chiar de la seful Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), Marius Iosif. In ciuda faptului detinutii au sapat zilnic, timp de o saptamana, reusind sa sape un tunel de noua metri lungime, tentativa lor a fost descoperita intamplator, in urma unui control de rutina. Contrar zvonurilor care dadeau ca sigura mazilirea comandantului penitenciarului, col. Ionel Cel Mare, dupa vizita lui Iosif la Focsani, inchisoarea a primit nota maxima, inclusiv la conditiile de siguranta. "Tentativa de evadare nu a fost trecuta in bilantul pe 2007 si nu a influentat negativ activitatea angajatilor", sustine Ionel Cel Mare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.