Femeile in varsta care-si ridica banii de la CEC sunt mai in siguranta dupa ce politistii si procurorii Capitalei l-au prins luni seara pe individul care le urmarea pentru a le talhari.

Dupa ce una dintre victime a murit, este vorba d

Femeile in varsta care-si ridica banii de la CEC sunt mai in siguranta dupa ce politistii si procurorii Capitalei l-au prins luni seara pe individul care le urmarea pentru a le talhari.

Dupa ce una dintre victime a murit, este vorba despre Sofia Hentz, Politia si Parchetul Capitalei au organizat o ampla operatiune in cadrul careia au fost supravegheate toate sediile CEC de pe raza Bucurestiului. Oamenii legii cautau un barbat de aproximativ 20-25 de ani, de constitutie astenica, brunet, imbracat sport. Individul le-a cazut in plasa dupa ce pusese ochii pe poseta unei doamne in varsta care tocmai iesise dintr-o unitate CEC. Talharul se numeste Giuliano George Ventri, din Gaesti, judetul Dambovita. Are 26 de ani si este recidivist, fiind recent eliberat din inchisoare, unde a executat o condamnare pentru talharie. El a fost retinut 24 de ore sub acuzatiile de omor deosebit de grav si talharie, fiind dus instantei cu propunerea de arestare preventiva 29 de zile.

MODUS OPERANDI. In ultimele trei luni in Bucuresti au avut loc mai multe talharii asupra femeilor in varsta de peste 70 de ani, trei dintre victime fiind atacate dupa ce au plecat de la unitati CEC. Asa s-a intamplat la 18 decembrie, cu Sofia Hentz, o batrana de 81 de ani, "preluata" de la CEC-ul din zona Liviu Rebreanu si atacata chiar in scara blocului ei. Urmare a loviturilor primite, ea a murit in spital la inceputul acestui an. Procurorii au preluat cazurile.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.