Omul de afaceri constantean Liviu Dorin Bamburic, impuscat saptamana trecuta in timp ce se afla in scara unui bloc, a fost adus ieri in Bucuresti, cu un elicopter SMURD si internat la Institutul Clinic Fundeni, la cererea familiei sale. In jurul ore
Omul de afaceri constantean Liviu Dorin Bamburic, impuscat saptamana trecuta in timp ce se afla in scara unui bloc, a fost adus ieri in Bucuresti, cu un elicopter SMURD si internat la Institutul Clinic Fundeni, la cererea familiei sale. In jurul orei 11.00, Bamburic a fost scos pe targa din incinta Spitalului Judetean Constanta si condus pe helioport. Era insotit de personal medical si de o femeie, probabil cineva din familie, care nu a dorit sa stea de vorba cu jurnalistii. Bamburic a tinut in permanenta ochii inchisi, pentru a nu fi asaltat cu intrebari, insa era constient. Dr. Florian Stoian, purtatorul de cuvant al spitalului, ne-a declarat ca el personal il vizitase ceva mai devreme la Terapie Intensiva si au stat de vorba.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.