Ea insasi copil inca, o fata de 14 ani a adus pe lume un copil sanatos tun, o fetita. Doar ca, dupa numai o zi, adolescenta a fugit din spital. A fost gasita ulterior de o patrula a politiei comunitare, pe o strada din Brasov. Purta doar halatul de
Ea insasi copil inca, o fata de 14 ani a adus pe lume un copil sanatos tun, o fetita. Doar ca, dupa numai o zi, adolescenta a fugit din spital. A fost gasita ulterior de o patrula a politiei comunitare, pe o strada din Brasov. Purta doar halatul de spital si, in ciuda frigului, era incaltata cu papuci. Ea le-a declarat politistilor ca doar voia sa ajunga acasa, la Sacele, "ca avea o treaba" si, in plus, se saturase de spital. Fata a sustinut ca nu avea de gand sa-si abandoneze copilul. Medicii nu exclud ca plecarea ei sa fi fost determinata de o tulburare psihica, intalnita frecvent dupa nastere. Mai ales ca ancheta asistentilor sociali a scos la iveala faptul ca, la doar 14 ani, tanara mamica locuieste deja cu un baiat de 17 ani, tatal copilului. Ambele familii s-au declarat de acord cu relatia dintre ei, stiau ca vor avea un nepotel si sunt decise sa ii ajute sa o creasca pe micuta. In ceea ce priveste plecare tinerei mamici din maternitate, conducerea spitalului a declansat o ancheta in urma careia, cel mai probabil, firma de paza va fi sanctionata.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.