Berbec 21 martie - 20 aprilie
Este posibil sa aveti probleme de sanatate din cauza oboselii acumulate si a starii de tensiune in care va aflati. Ar fi bine sa reduceti ritmul de munca si sa va dozati efortul. De asemenea, va sfatuim sa evitati luarea deciziilor importante in domeniul afacerilor.

Taur 21 aprilie - 21 mai
Deveniti irascibil din cauza surmenajului. Va sfatuim sa evitati activitatile care necesita efort si putere de concentrare. Puteti sa va ocupati de probleme casnice. Nu raspundeti provocarilor unui barbat mai in varsta!

Gemeni 22 mai - 21 iunie
In cursul diminetii sunteti putin cam agitat si nu reusiti sa va controlati impulsivitatea. Riscati sa provocati discutii aprinse. Va sfatuim sa va dedicati activitatilor de rutina. De asemenea, ar fi bine sa circulati cu prudenta, pentru ca sunteti predispus la accidente rutiere.

Rac 22 iunie - 22 iulie
S-ar putea sa aveti o discutie aprinsa cu o persoana tanara si sa spuneti cuvinte jignitoare la adresa acesteia. Exista per icolul sa fiti implicat intr-un accident de circulatie. Va sfatuim sa amanati calatoriile cu autoturismul. Evitati speculatiile financiare!

Leu 23 iulie - 22 august
Desi treceti printr-o perioada dificila pe plan financiar, reusiti sa ramaneti optimist si incercati sa va mobilizati partenerii de afaceri. Sunteti predispus la accidente. Va sfatuim sa dati dovada de prudenta in tot ce faceti.

Fecioara 23 august - 22 septembrie
In prima parte a zilei, sunteti nemultumit de tot ce se petrece si aveti tendinta de a contrazice pe toata lumea. Va recomandam sa acordati mai multa atentie familiei si, mai ales, partenerului de viata. Impreuna puteti rezolva o problema financiara.

Balanta 23 septembrie - 22 octombrie