Fostul impresar Gheorghe Popescu a fost chemat ieri dimineata la DNA pentru a-i fi prezentate oficial invinuirile in dosarul privind transferul unor fotbalisti romani in strainatate, in perioada 1999 - 2005. Popescu nu a stat mai mult de jumatate de
Fostul impresar Gheorghe Popescu a fost chemat ieri dimineata la DNA pentru a-i fi prezentate oficial invinuirile in dosarul privind transferul unor fotbalisti romani in strainatate, in perioada 1999 - 2005. Popescu nu a stat mai mult de jumatate de ora la DNA, iar la iesire a declarat ca va pune la dispozitia procurorilor probe care sa-i sustina nevinovatia. "Mi s-au adus la cunostinta invinuirile. Impreuna cu avocatul meu vom pune la dispozitia procurorilor probe care sa-mi sustina nevinovatia. Rog mass-media sa lase procurorii sa-si faca treaba", a spus Popescu. Fostul fotbalist a venit la intalnirea cu procurorii impreuna cu un avocat care, de asemenea, a refuzat sa faca vreun comentariu sau sa spuna in legatura cu ce transferuri este cercetat clientul sau. "I s-au prezentat invinuirile. Este prima oara cand a venit insotit de un avocat. Nu pot sa va spun acum despre ce transfer este vorba, am cerut si am primit o copie dupa ordonanta de incepere a urmaririi penale, urmeaza sa o citesc, iar domnul Popescu se va prezenta din nou la DNA la o data ulterioara cand va fi si audiat", a spus avocatul Petrut Ciobanu. Gheorghe Popescu se numara printre cei zece impresari si patroni de cluburi de fotbal impotriva carora procurorii DNA au anuntat, saptamana trecuta, inceperea urmaririi penale, pentru comiterea mai multor infractiuni economice, prin care patru cluburi au fost prejudiciate cu zece milioane de euro. Potrivit DNA, cei vizati de procurori in acest caz sunt: fratii Ioan si Victor Becali, Gheorghe Popescu, patronul Rapidului - Gheorghe Copos, avocatul Sica Puscoci, fostul manager al Stelei - Mihai Stoica, presedintele executiv al clubului Dinamo - Cristi Borcea, fostul presedinte al clubului Dinamo - Mircea Stoenescu, presedintele Gloriei Bistrita - Jean Padureanu si actionarul clubului Dinamo - Gheorghe Netoiu. (Andrei GHICIUSCA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.