Un abator din nordul Germaniei combina carnea stricata cu carnea buna si apoi vinde amestecul unor fabrici de carnati din Romania, Rusia sau chiar Germania, sustin mai multi macelari romani care au fost angajati la respectivul abator. Potrivit site-
Un abator din nordul Germaniei combina carnea stricata cu carnea buna si apoi vinde amestecul unor fabrici de carnati din Romania, Rusia sau chiar Germania, sustin mai multi macelari romani care au fost angajati la respectivul abator. Potrivit site-ului postului de televiziune german SWR, abatorul din orasul german Lohne procesa doar in weekenduri carnea de porc stricata pe care o exporta in Romania si Rusia, pentru a evita controalele sanitar-veterinare. Procuratura si Politia din Oldenburg au facut duminica o perchezitie la sediul fabricii BFZ Brägeler Fleischzerlegung, in urma unor sesizari primite din partea unor angajati romani ai abatorului. Controalele nu au depistat carne stricata, dar au fost prelevate probe care in prezent sunt supuse testelor de laborator.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.