METAL SIMFONIC  -  In deschidere la show-ul Amorphis & Haggard
Formatia romaneasca de metal simfonic Frozen Dusk va canta in deschiderea concertului sustinut de Amorphis si Haggard in Bucuresti la 9 fe-bruarie, de la ora 19:00,

METAL SIMFONIC - In deschidere la show-ul Amorphis & Haggard
Formatia romaneasca de metal simfonic Frozen Dusk va canta in deschiderea concertului sustinut de Amorphis si Haggard in Bucuresti la 9 fe-bruarie, de la ora 19:00, la Romexpo, Pavilion 18. Amanunte despre acest concert pe site-ul www.artmania.ro.

"Este o onoare pentru noi sa urcam pe scena in deschiderea acestui eveniment, mai ales ca toti membrii grupului Frozen Dusk au o admiratie deosebita atat pentru Amorphis, cat si pentru Haggard...", spune Adina, solista trupei Frozen Dusk. Formatia a luat fiinta in vara anului 2002, la initiativa lui Stefan Mustata (compozitor, textier, chitarist) si Adina Bajenica, solista. Despre Adina se spune ca are o voce cu un timbru autentic de mezzo soprana, plus o intensitate speciala.

CANTO & ROCK. De-a lungul anilor s-a clasat pe primele locuri la cele mai importante concursuri de canto din Romania, intrand si in topul celor mai bune voci feminine din rock, organizat de Radio3net. In 2003 Frozen Dusk a inregistrat primul demo, urmat de concerte cu formatii consacrate din Romania, precum Iris sau Vama Veche. Anul urmator, formatia a organizat festivalul "Steel Stage" (cu Thunderstorm, Graven, Hathor, Kratos...), iar in noiembrie 2006 au fost cooptati Eugen Diac "Felix" (bass) si Marcel Moldovan (tobe). Biletele la concertul din 9 februarie costa 75 de lei si se gasesc in reteaua Diverta din intreaga tara, la Muzica, pe www.tic-ketpoint.ro si www.bilete.ro.

HAGGARD, IN CLUB A. Diseara, de la ora 22:00, sub egida Rockultura prezentata de Lenti Chiriac, in Club A va fi de vizionat DVD-ul "Awaking The Gods... Live in Mexic" al grupului Haggard, dupa vizionare rockoteca continuand pana la 5:00 dimineata.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.