Asemanare. Fetele care au ales sa moara impreuna aveau aceleasi dezamagiri si simteau lipsa parintilor plecati la munca, in strainatate Pustoaicele de 16 ani care au incercat sa se sinucida, intr-o camera de motel de la marginea Bacaului, traiau ace
Asemanare. Fetele care au ales sa moara impreuna aveau aceleasi dezamagiri si simteau lipsa parintilor plecati la munca, in strainatate Pustoaicele de 16 ani care au incercat sa se sinucida, intr-o camera de motel de la marginea Bacaului, traiau aceeasi drama: amandoua simteau lipsa parintilor plecati la munca in Occident, ambele fusesera tradate in dragoste si, prin gestul extrem, au vrut doar sa atraga atentia asupra problemelor lor.Silvia P. si Mihaela V. fusesera colege de clasa, dar Mihaela a ramas repetenta, in a IX-a, din cauza absentelor. Mihaela a mai incercat de patru ori sa se sinucida, anul trecut, iar psihologul liceului a constatat ca aceasta suferea de depresie puternica si a trimis-o imediat la psihiatru. Directorul Colegiului "Ion Ghica" din Bacau, prof. Dana Enache, a precizat, ieri, pentru CANCAN: "Profita de faptul ca se afla sub tratament psihiatric si absenta perioade lungi, dupa care venea cu scutire medicala, ca sa i se motiveze absentele. Sunt niste eleve foarte inteligente, care asimileaza rapid informatiile, dar duc lipsa de supraveghere din partea parintilor. Mihaela are mama plecata in strainatate, iar Silvia are tatal plecat in Occident. Mama Silviei s-a plans de multe ori ca nu se mai intelege cu fiica ei. Faptul ca au anuntat ca vor lua pastile, pentru a fi gasite, demonstreaza ca n-au vrut sa se omoare, ci doar sa atraga atentia."


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.