Cristi Borcea s-a intalnit cu Gueye Mansour intr-o sala a Aeroportului “Henri Coanda”. Dupa ce au discutat cateva ore fara sa ajunga la nici o concluzie, fiecare a luat-o pe drumul sau. Vasile Turcu spunea despre Borcea ca este cel mai m
Cristi Borcea s-a intalnit cu Gueye Mansour intr-o sala a Aeroportului “Henri Coanda”. Dupa ce au discutat cateva ore fara sa ajunga la nici o concluzie, fiecare a luat-o pe drumul sau. Vasile Turcu spunea despre Borcea ca este cel mai meserias conducator de club din Romania, dar nu se probeaza. Daca era intr-adevar bun, presedintele “cainilor” s-ar fi amestecat printre invitatii de la nunta senegalezului. Ar fi stat la rand sa il felicite si, in loc de “casa de piatra”, i-ar fi urat sa aiba o “cariera beton la Dinamo”. Apoi ar fi facut un catelus din baloane tubulare negre si l-ar fi agatat de masina fotbalistului. La restaurant, Borcea ar fi trebuit sa se aseze la o masa vizavi de ginerica si sa ridice, din cand in cand, a pancarta: “Mansour, nu uita, Dinamo-i Africa ta”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.