Reclama. Vedeta l-a prezentat recent pe fotbalist drept un mare cuceritor de femei cu "forme pline" Prezentatoarea rubricii meteo de la Acasa TV a creat la inceputul lunii ianuarie tensiuni intre Cristi Pulhac si prietena sa, Alexandra Enachescu. An
Reclama. Vedeta l-a prezentat recent pe fotbalist drept un mare cuceritor de femei cu "forme pline" Prezentatoarea rubricii meteo de la Acasa TV a creat la inceputul lunii ianuarie tensiuni intre Cristi Pulhac si prietena sa, Alexandra Enachescu. Ana Maria Gheorghe a reusit acest lucru dupa ce a afirmat intr-un articol din revista "Ce se intampla, doctore?" ca fundasul dinamovist "este inconjurat de fete frumoase pe care, spune el, le da gata cu ochii lui verzi". De asemenea, vedeta a marturisit ca fotbalistului "ii plac, evident, femeile frumoase, dar cu forme pline. Mai exact, ii plac... rotunjimile". In plus, prezentatoarea tv a afirmat ca pentru Cristi Pulhac "un sport extrem este si sexul, care ii pastreaza conditia fizica si ii creeaza si o stare psihica foarte buna". La aparitia acestui material, iubita fundasului s-a suparat si l-a sunat imediat pe dinamovist sa-i ceara explicatii. "M-au deranjat afirmatiile, mai ales ca "Bea", cum ii spun apropiatii (n.r.- Ana Maria), este prietena noastra. Inca nu am discutat cu ea despre acest lucru pentru ca are piciorul in ghips si incerc s-o menajez. La interviu am fost si eu prezenta si stiu ca iubitul meu nu a spus asa ceva", a declarat Alexandra Enachescu. "Interviul a avut loc vara trecuta si eu i-am raspuns lui "Bea" doar la vreo doua intrebari, dar in niciun caz nu am declarat asa ceva. In rest, i-am zis sa scrie ea ce vrea deoarece ma cunoaste, suntem prieteni", ne-a declarat Cristi Pulhac.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.