Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Cluj a depistat in urma unui control facut la 67 spalatorii auto din judet un numar de 29 de persoane care lucrau la negru. „Au fost depistate 29 de persoane care desfasurau activitate fara forme legale,
Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Cluj a depistat in urma unui control facut la 67 spalatorii auto din judet un numar de 29 de persoane care lucrau la negru. „Au fost depistate 29 de persoane care desfasurau activitate fara forme legale, dintre care doi tineri sub 18 ani si cinci femei. Au fost aplicate amenzi in valoare de 48.500 de lei, din care 44.000 de lei pentru munca fara forme legale“, a afirmat Pacurariu. Seful ITM Cluj a mai precizat ca in urma controlului au mai fost aplicate amenzi de 87.000 de lei pentru nerespectarea normelor de sanatatea si securitatea in munca.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.