Coincidenta sau nu, Nicoleta Luciu imparte platoul de filmare cu "sosia" ei. Daca la inceput asemanarea dintre vedeta si colega ei era doar un bun prilej de gluma, pe parcursul colaborarii, a devenit o adevarata problema. Pentru ca diferenta de inal
Coincidenta sau nu, Nicoleta Luciu imparte platoul de filmare cu "sosia" ei. Daca la inceput asemanarea dintre vedeta si colega ei era doar un bun prilej de gluma, pe parcursul colaborarii, a devenit o adevarata problema. Pentru ca diferenta de inaltime este cea mai eficienta in deosebirea Nicoletei de Doinita Oancea, atunci cand nu sunt impreuna, sunt foarte greu de identificat. Asemanarea celor doua actrite pune de multe ori in dificultate chiar si echipa de filmare a telenovelei "Inima de tigan", dar mai grav, prietenii lor fac confuzii majore. "Desi tot timpul am fost flatata de faptul ca sunt confundata cu Nicoleta, nu mi se parea ca semanam chiar atat de mult cat imi spuneau cei din jur. Insa, de cand jucam impreuna in "Inima de tigan" (n.r.- in serial Doinita si Nicoleta sunt surori), s-au intamplat o gramada de lucruri haioase. O prietena foarte buna m-a sunat intr-o seara sa-mi spuna ca a vazut o secventa de amor cu mine si Cabral si era foarte surprinsa de cat de pasionala am fost la filmari. Mi-am dat seama imediat despre ce este vorba. Am inceput sa rad si i-am spus ca eu nu am avut nicio astfel de scena. Era Nicoleta", ne-a povestit amuzata Doinita.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.