Ghinion. Presedintele LPF a "prins" doar 4 din cele 6 numere norocoase, pentru ca a jucat 25 in loc de 26! Seful Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a castigat 8,4 milioane de lei vechi la ultima extragere de la 6/49! Cu toate acestea,
Ghinion. Presedintele LPF a "prins" doar 4 din cele 6 numere norocoase, pentru ca a jucat 25 in loc de 26! Seful Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a castigat 8,4 milioane de lei vechi la ultima extragere de la 6/49! Cu toate acestea, Dragomir are motive sa fie suparat. Bossul LPF a jucat un bilet pe care a trecut numerele alese de sotie. "Nevasta-mea, Vica, m-a trimis sa completez biletul, iar eu in loc sa joc 26, cand e ziua Sfantului Dumitru, am pus 25. Asa ca n-am avut decat 4 numere. Daca prindeam 5, intram la categoria a II-a si ma vedea Dumnezeu!", a declarat Dumitru Dragomir, in exclusivitate, pentru CANCAN. Daca ar fi ghicit cinci numere, presedintele LPF ar fi luat 370.000.000 de lei vechi, asa ca s-a vazut nevoit sa se multumeasca cu mult mai putin. Dragomir este hotarat, insa, sa dea "lovitura" la sfarsitul acestei saptamani. "Nu ma las! Joc si saptamana asta si sa vedeti daca nu-mi scot si banii pe care nu i-am luat ultima tura!", a adaugat seful Ligii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.