Mila. Primaria din comuna natala va suporta cheltuielile pentru funeraliile tinerei care s-a aruncat de la etaj, cu fetita in brate Tanara care s-a omorat, aruncandu-se de la mansarda unei cladiri din centrul Capitalei, luand si viata fetitei de doa
Mila. Primaria din comuna natala va suporta cheltuielile pentru funeraliile tinerei care s-a aruncat de la etaj, cu fetita in brate Tanara care s-a omorat, aruncandu-se de la mansarda unei cladiri din centrul Capitalei, luand si viata fetitei de doar doi anisori, va fi dusa, astazi, in localitatea natala, unde va fi inmormantata, alaturi de copila sa. Saraci lipiti, tatal si fratele Cristinei Datcu au marturisit ca n-au bani pentru inmormantari, motiv pentru care Primaria din Tatarastii de Jos a decis sa intinda o mana de ajutor familiei indurerate. Primarul comunei, Marian Patrascu, a declarat pentru CANCAN: "Fata decedata n-a lucrat si n-a beneficiat de ajutor social, iar in acest caz nu se poate oferi ajutorul financiar pentru inmormantare. Insa, nu puteam sta cu mainile in san, asa ca am gasit o solutie, pentru a ajuta familia: vom oferi suma de 1.000 de lei din bugetul nostru. Vom da aceasta suma abia saptamana viitoare, deoarece inca mai lucram la buget. Il voi anunta pe tatal decedatei ca se poate baza pe aceasta suma, iar pentru funeralii se va imprumuta pe la vecini." Si-a ucis fetita, ca sa nu ajunga la orfelinat Cristina va avea o inmormantare modesta, ca si viata pe care a avut-o. A ramas fara mama de mica, iar tatal ei a "expediat-o" la un orfelinat, unde a stat noua ani. Unul dintre cei patru frati a luat-o de la centrul de plasament si-a dus-o la liceu, la Zimnicea, apoi a chemat-o sa stea cu el si sotia lui, la Bucuresti. Cu o educatie precara, Cristina a fost sedusa de zeci de barbati, iar in momentul in care s-a trezit gravida, apoi cu o fetita in brate, a incercat sa gaseasca un tata pentru copil. I-a reclamat pe doi consateni, Silviu si Florin, insa niciunul dintre ei n-a recunoscut copilul. Deprimata, satula de saracie si de amanarile procesului de paternitate, s-a aruncat de la etajul cinci. Nu singura, ci cu fetita in brate, fiindca nu voia ca si Sorina sa creasca intr-un camin de copii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.