Compania aeriana low-cost Wizz Air opereaza din nou de pe aeroportul International Aurel Vlaicu Baneasa. Decizia include si cele patru zboruri ce urmau a fi operate temporar de pe aeroportul Otopeni in perioda 18 ianuarie- 27 februarie. Astfel, zbo

Compania aeriana low-cost Wizz Air opereaza din nou de pe aeroportul International Aurel Vlaicu Baneasa. Decizia include si cele patru zboruri ce urmau a fi operate temporar de pe aeroportul Otopeni in perioda 18 ianuarie- 27 februarie. Astfel, zborurile Valencia-Bucuresti, Barcelona-Bucuresti, Liverpool-Bucuresti si Bucuresti-Londra au revenit pe Aeroportul Baneasa.

Potrivit companiei, decizia a fost luata ca urmare a faptului ca sistemul de ghidare la aterizare de pe Aeroportul Baneasa este operational. "Suntem bucurosi ca revenim pe Aeroportul Baneasa. Deja incepand de ieri toate zborurile au decolat si au aterizat conform programului, pe Aeroportul Baneasa", a declarat Natasa Kazmer, directorul de comunicare al Wizz Air

Wizz Air opereaza o flota de 13 aeronave Airbus A 320, din sapte baze, pe mai mult de o suta de rute. Compania a anuntat ca cea de-a opta baza operationala va fi deschisa in luna mai a acestui an la Cluj.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.