Dezinvoltura. Actrita nu da doi bani pe gura lumii si poarta fuste foarte scurte Satula pana peste cap de problemele pe care le are cu justitia, actrita Londay Lohan s-a gandit sa scape de tensiune cu ajutorul unei reprize de cumparaturi. Astfel, ea
Dezinvoltura. Actrita nu da doi bani pe gura lumii si poarta fuste foarte scurte Satula pana peste cap de problemele pe care le are cu justitia, actrita Londay Lohan s-a gandit sa scape de tensiune cu ajutorul unei reprize de cumparaturi. Astfel, ea a luat cu asalt magazinele de lux de pe Melrose Avenue, din Malibu, California, probabil cu intentia de a-si pune la punct garderoba pe care o va purta la morga, acolo unde judecatorii au hotarat ca va face munca in folosul comunitatii pentru ca a condus beata si drogata. Trecatorii au apreciat privelistea Complet cazuta pe ganduri, starleta nici macar nu a observat ca rochita minuscula, de culoare gri, s-a ridicat in spate periculos de mult, dezvaluindu-i posteriorul acoperit de o pereche de chiloti de culoarea pielii. Privelistea nu i-a deranjat pe trecatori, ba, dimpotriva, acestia au inceput sa isi dea coate si s-au grabit sa imortalizeze momentul, la fel ca si paparazzii aflati la fata locului. Nici macar in clipa in care a realizat ce se intampla, Lohan nu a dat semne ca ar fi stanjenita, si-a continuat linistita sesiunea de cumparaturi, cu acelasi aer nauc devenit obisnuit fanilor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.