Femeile din Arabia Saudita vor avea voie, in curand, sa conduca, gratie Guvernului care pregateste un plan revolutionar de relaxare a asprului regim la care sunt supuse acestea. "Curtea regala a luat decizia sa accepte acest lucru deoarece recunoast
Femeile din Arabia Saudita vor avea voie, in curand, sa conduca, gratie Guvernului care pregateste un plan revolutionar de relaxare a asprului regim la care sunt supuse acestea. "Curtea regala a luat decizia sa accepte acest lucru deoarece recunoaste ca, daca fetele au fost lasate sa mearga la scoala, din 1960, ele pot sa conduca o masina la maturitate", a declarat un oficial al Guvernului pentru "The Telegraph". "N-am acceptat acest lucru pana acum, din cauza opozitiei societatii. Mama mea, de exemplu, n-ar fi de acord ca sora mea sa conduca", a spus Abdulaziz ben Salamah, fostul ministru adjunct al Informatiilor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.