Doua adolescente de 16 ani, eleve la un liceu din Bacau, au incercat sa se sinucida cu pastile antidepresive si alcool, intr-o camera de motel unde fusesera cazate de catre un taximetrist. "La doua ore a venit tatal uneia dintre ele si mi-a spus ca f
Doua adolescente de 16 ani, eleve la un liceu din Bacau, au incercat sa se sinucida cu pastile antidepresive si alcool, intr-o camera de motel unde fusesera cazate de catre un taximetrist. "La doua ore a venit tatal uneia dintre ele si mi-a spus ca fata lui se sinucide intr-o camera. Am luat cheia de rezerva si am incercat sa intram, dar lasasera cheia in broasca, asa ca am spart usa. Cand am intrat, le-am gasit pe pat in coma. Tatal mi-a spus ca fiica sa l-a sunat si i-a spus ca se omoara din dragoste", a declarat receptionerul. Fetela au fost duse de urgenta la spital. "Pacientele au fost aduse in coma de gradul 3-4 cu intoxicatie cu antidepresive si alcool. Acum sunt in coma de gradul I, insa nu recunosc persoanele din jur", a declarat un medic. Potrivit Mediafax, cele doua fete erau luate in evidenta Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bacau.
"Sunt doua cazuri distincte. Una dintre fete a intrat in atentia noastra in urma cu patru luni, cand a incercat sa se sinucida si a fost internata intr-un spital din Roman. Ne-am autosesizat si am incercat sa o consiliem, insa a refuzat, iar familia. Despre cea de a doua am aflat in urma cu doua luni, cand mama ei a venit si s-a plans ca fata pleaca in mod repetat de la domiciliu si ne-a cerut ajutor", a declarat purtatorul de cuvant al DGASPC Bacau. Politistii incearca acum sa afle cine este taximetristul care le-a cazat, in timp ce conducerea liceului a inceput o ancheta interna. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.