Nedumerita. Sotia designerului Mihai Albu considera ca sotia lui Irinel nu a avut niciun motiv sa rupa prietenia cu ea Pentru Monica Columbeanu, anul 2008 a debutat in forta, aducandu-i avantaje in plan profesional, dar si niste minusuri la capitolu
Nedumerita. Sotia designerului Mihai Albu considera ca sotia lui Irinel nu a avut niciun motiv sa rupa prietenia cu ea Pentru Monica Columbeanu, anul 2008 a debutat in forta, aducandu-i avantaje in plan profesional, dar si niste minusuri la capitolul relatii sociale. Asa cum prevestea atitudinea ei inca din decembrie, cand Cancan a consemnat primele ei reactii negative fata de prieteni, sotia lui Iri a inceput sa faca "curatenie" in anturajul ei. Si pentru ca nu dispunea de prea multi amici, ea a sacrificat-o pe singura ei companioana, Iulia Albu, sotia designerului Mihai Albu. In urma cu o luna, Monica a incetat sa o mai sune sau sa-i mai raspunda la telefon, desi, potrivit Iuliei, intre ele nu s-a intamplat nimic care sa o fi indreptatit pe Monica sa se poarte astfel. Faptul ca nu au existat probleme intre ele, precum si refuzul Monicai de a-i da explicatii au determinat-o pe Iulia sa creada ca tot scandalul ar putea sa fie doar o manevra publicitara. "Eu suspectez ca e o facatura. Nu inteleg prea bine mecanismele publicitatii, insa este foarte posibil sa fie vorba despre un astfel demers. Eu nu i-am gresit cu nimic Monicai, de aceea sunt nu doar mirata, ci si foarte dezamagita. Nu pot sa vad care ar fi motivul supararii: nu avem afaceri impreuna, nu suntem in competitie in niciun fel. Mie mi-a parut rau de ea la inceput, cand toata lumea din showbiz o vorbea de rau si am vrut sa fiu prietena cu ea. Chiar imi placea mult de ea, dar acum nu mai inteleg nimic. Ma taraste intr-un scandal fara nicio explicatie. Cred ca meritam macar atat", ne-a declarat Iulia Albu. "Nu o sa ma sinucid ca nu ma mai vrea de prietena" Iulia a mai precizat ca nu a avut de castigat niciodata de pe urma Monicai, dar nici nu i-a afectat imaginea acesteia negativ. "Nu am urmarit si nu am obtinut nimic de pe urma ei, iar de stricat imaginea nu poate fi vorba. Adica eu am o imagine negativa? Sau, mai corect, eu am o imagine? Nu o sa ma sinucid ca nu mai sunt prietena cu ea, dar sunt dezamagita", a spus sotia lui Mihai Albu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.