Atacantul basc al echipei Real Valladolid, Joseba Llorente, a egalat, duminica seara, cel mai rapid gol in campionatul Spaniei, marcind dupa 7 secunde de joc in partida cu Espanyol Barcelona, scor 2-1. Llorente i se alatura uruguayanului Dario Silva,
Atacantul basc al echipei Real Valladolid, Joseba Llorente, a egalat, duminica seara, cel mai rapid gol in campionatul Spaniei, marcind dupa 7 secunde de joc in partida cu Espanyol Barcelona, scor 2-1. Llorente i se alatura uruguayanului Dario Silva, care a marcat pentru Malaga in meciul cu Valladolid la 7 secunde de la inceperea partidei, in sezonul 2000-2001. Joseba Llorente l-a invins pe portarul Inaki Lafuente, dupa ce a primit un balon de la Victor, imediat dupa inceperea meciului. Potrivit presei spaniole, golul lui Llorente ar putea fi cel mai rapid din Primera Division, depasind cu o zecime pe cel marcat de Dario Silva, la 10 decembrie 2000.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.