Tentativa. Fetele au inchiriat o camera intr-un motel si au luat 100 de somnifere cu alcool Dezamagite in dragoste, doua pustoaice de 16 ani, din Bacau, au incercat sa se sinucida cu somnifere, in camera unei pensiuni pe care o inchiriasera special
Tentativa. Fetele au inchiriat o camera intr-un motel si au luat 100 de somnifere cu alcool Dezamagite in dragoste, doua pustoaice de 16 ani, din Bacau, au incercat sa se sinucida cu somnifere, in camera unei pensiuni pe care o inchiriasera special pentru a-si pune in aplicare gestul extrem. Mihaela si Silvia au mers sambata noaptea la pensiunea Casablanca, din Margineni-Bacau, fiind insotite de un taximetrist care parea a le cunoaste bine pe adolescente. Imediat dupa ce au fost cazate, s-au apucat de treaba pentru care venisera la pensiune: au dat drumul la muzica, pe laptop, au desfacut mai multe sticlute de coniac si le-au turnat pe gat, apoi au inghitit aproape o suta de somnifere, amandoua. Inainte ca pastilele sa-si faca efectul, si-au sunat iubitii si i-au anuntat ca au decis sa se omoare, iar Silvia si-a sunat si tatal, pentru a-l anunta ca va fi gasita moarta in pensiunea Casablanca. Disperat, tatal pustoaicei a gonit nebuneste pana la pensiune si a dat buzna la receptie. "Am mers cu tatal fetei care a spart usa camerei. Fetele erau in coma. Vomasera. A venit imediat salvarea si le-a dus la spital", si-a amintit Catalin Paduraru, receptionerul pensiunii. Fetele au fost internate la Reanimare si, desi grava, starea lor este stabila. Una dintre ele este la a cincea tentativa de suicid.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.