Precaut. Fotbalistului, care a intrat in dizgratia lui Gigi Becali, ii este teama ca, daca s-ar duce la rivale, ar fi huiduit la fiecare meci de catre spectatori Rica Neaga a fost salvat, inaintea plecarii echipei in cantonament, de catre Marius Lac
Precaut. Fotbalistului, care a intrat in dizgratia lui Gigi Becali, ii este teama ca, daca s-ar duce la rivale, ar fi huiduit la fiecare meci de catre spectatori Rica Neaga a fost salvat, inaintea plecarii echipei in cantonament, de catre Marius Lacatus. Patronul clubului il trecuse pe atacant pe lista neagra, dar tehnicianul a intervenit, iar jucatorul a ramas in lot. Numai ca Gigi Becali s-a sucit. A revenit la sentimentele initiale fata de Rica si i-a transmis acestuia ca la Steaua are loc doar la echipa a doua. Cel care ii are de partea lui pe suporterii din Ghencea a dezvaluit unor apropiati ca ar pleca la una dintre rivalele "ros-albastrilor", insa ii este teama de reactia fanilor. Nu ai lui, ci ai echipei unde ar face pasul. "Cum voi fi primit eu la Rapid sau la Dinamo? As fi fluierat la fiecare meci", a spus Neaga. Fotbalistul chiar a avut o oferta de la Rapid, pe care a declinat-o insa, in ciuda faptului ca Gigi Becali ar fi fost de acord cu trecerea lui in Giulesti. Atacantul a mai spus ca, daca va fi sa paraseasca Steaua, o va face doar la o echipa de "afara". Neaga a jucat sters in prima parte a campionatului, insa gratie golului sau, echipa a castigat derby-ul cu Dinamo, 1-0 in Ghencea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.