Ajutat. Fotbalistul a fost golgheterul echipei FK Vojvodina, cu 17 reusite, in stilul Dudu Georgescu, Mateut si Camataru din perioada comunista Giulestenii s-au miscat repede, dupa ce l-au pierdut pe Mazilu. Inlocuitorul atacantului plecat la Dnepr
Ajutat. Fotbalistul a fost golgheterul echipei FK Vojvodina, cu 17 reusite, in stilul Dudu Georgescu, Mateut si Camataru din perioada comunista Giulestenii s-au miscat repede, dupa ce l-au pierdut pe Mazilu. Inlocuitorul atacantului plecat la Dnepr este Ranko Despotovic, un international sarb, care l-a constat pe Copos 1,2 milioane de euro. N-a iesit rau patronul din Grant, in conditiile in care pe Ionut Mazilu a luat 3,7 milioane de euro. Insa, doar sub aspect financiar. Despotovic a fost golgheterul campionatului din Serbia, cu 17 reusite. Numai bun pentru un Rapid care vrea titlul si, pentru asta, are nevoie de cat mai multe goluri. Se pare, insa, ca jucatorul in care "visiniii" isi pun sperantele a fost "umflat" in privinta valorii lui la FK Vojvodina Novi Sad. Se aude ca titlul de golgheter al sarbului seamana ca doua picaturi de apa cu acelea pe care le-au luat Dudu Georgescu, Mateut si Camataru, in "epoca de aur", atunci cand "de sus" se ordona cine trebuia sa urce pe podium. De ce ar fi facut asta cei de la Novi Sad? Simplu: pentru a-l putea vinde pe bani grei. Numai ca niciun club mare din Europa nu s-a grabit sa-l cumpere pe jucatorul care evolua intr-un campionat banuit de implicare in pariuri. Curios este ca el nu a fost solicitat nici de emblemele fotbalului din Serbia, Steaua Rosie si Partizan. Doar George Copos a "muscat" propunerea venita de la un oficial din cadrul clubului Rapid. Ranko Despotovic are 25 de ani si a jucat o singura partida in nationala Serbiei, in noiembrie, 1-0 in fata Kazahstanului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.