Englezul Mark Selby a devenit al cincilea jucator de snooker din istorie care a cistigat inca de la debut Mastersul de la Wembley, al doilea turneu ca valoare dupa Campionatul Mondial. Britanicul l-a invins pe conationalul sau Stephen Lee cu scorul d
Englezul Mark Selby a devenit al cincilea jucator de snooker din istorie care a cistigat inca de la debut Mastersul de la Wembley, al doilea turneu ca valoare dupa Campionatul Mondial. Britanicul l-a invins pe conationalul sau Stephen Lee cu scorul de 10-3, la capatul unei finale controlate de la un capat la altul. Performanta lui Selby i-a adus un premiu consistent, de 150.000 de lire sterline, fata de 68.000 de lire incasate de Lee pentru ca a ajuns in ultima faza a competitiei de la Wembley, un turneu cu premii in valoare totala de 460.000 de lire sterline. In plus, Mark Selby, cel mai tinar cistigator al Mastersului, a mai incasat un premiu de 5.000 de lire sterline pentru cel mai mare break al turneului. Englezul a reusit sa obtina 141 de puncte la o singura aparitie la masa de snooker, egalind performanta lui Ken Doherty, cu care a impartit premiul de 10.000 de lire sterline. Pentru Mark Selby, Mastersul de la Wembley este primul turneu cistigat in cariera, precedenta performanta fiind accederea in finala Campionatului Mondial, pe care a pierdut-o anul trecut in fata lui John Higgins.

Cum a cistigat Selby Mastersul

http://www.youtube.com/watch?v=XzICsAqJSy0

http://www.youtube.com/watch?v=NAPubKo0TPw


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.