"Daca va fi cazul, asemenea actiuni se vor extinde si la ceilalti administratori, brokeri de pensii si agenti de marketing de pe piata pensiilor administrate privat. Rezultatele anchetei vor fi facute publice", se arata intr-un raspuns al institutiei
"Daca va fi cazul, asemenea actiuni se vor extinde si la ceilalti administratori, brokeri de pensii si agenti de marketing de pe piata pensiilor administrate privat. Rezultatele anchetei vor fi facute publice", se arata intr-un raspuns al institutiei. Actiunile de control au inceput dupa ce unele publicatii au afirmat ca unii agenti de marketing ai societatilor Aviva Fond de Pensii, Allianz-Tiriac Fond de Pensii, Generali Fond de Pensii, ING Fond de Pensii si Interamerican Fond de Pensii au incheiat contracte si dupa 17 ianuarie, ultima zi a campaniei de inscriere la fondurile de pensii private obligatorii (Pilonul II). Conform legislatiei, este interzisa semnarea de adeziuni cu persoanele care au sub 35 de ani dupa incheierea campaniei. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.