Subcomisarul Marius Sebastian Breazu, care a fost acuzat, alaturi de Cristian Cioaca, ca a violat corespondenta avocatei Elodia Ghinescu, va ajunge in aceasta seara in Romania, urmand ca Inspectoratul de Politie Brasov sa decida ce sarcini va avea p
Subcomisarul Marius Sebastian Breazu, care a fost acuzat, alaturi de Cristian Cioaca, ca a violat corespondenta avocatei Elodia Ghinescu, va ajunge in aceasta seara in Romania, urmand ca Inspectoratul de Politie Brasov sa decida ce sarcini va avea pana la definitivarea cercetarilor. Ministerul Internelor si Reformei Administrative a trimis oficialilor ONU documentatia de aducere in tara, din Timorul de Est, a subcomisarului Marius Sebastian Breazu, unde acesta participa la o misiune de mentinere a pacii. Oficialii Inspectoratului General al Politiei Romane au declarat, ieri, ca Breazu va ajunge, marti, in Romania si se va prezenta la Politia Brasov, unitatea de la care a fost selectionat de ONU. In functie de evolutia anchetei, inspectorul-sef al IJP Brasov va decide ce fel de activitati va desfasura Breazu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.