Curtea de Apel Bucuresti a respins ca neintemeiata cererea formulata de Florentin Scaletchi, fostul presedinte al OADO, de revocare a interdictiei de a parasi tara in procesul in care acesta este acuzat de DNA de fapte de coruptie. Totodata, Curtea
Curtea de Apel Bucuresti a respins ca neintemeiata cererea formulata de Florentin Scaletchi, fostul presedinte al OADO, de revocare a interdictiei de a parasi tara in procesul in care acesta este acuzat de DNA de fapte de coruptie. Totodata, Curtea de Apel Bucuresti a mentinut masura suspendarii judecarii apelului pana cand dosarul se va reintoarce de la Curtea Constitutionala, care a fost sesizata cu solutionarea unei exceptii de neconstitutionalitate ridicata de avocatii lui Scaletchi, referitoare la dreptul la aparare. In februarie 2007, Tribunalul Bucuresti a decis condamnarea lui Scaletchi la sase ani de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta in forma continuata. Tot atunci, un al doilea inculpat in dosar, Ilie Margean, a fost achitat pentru infractiunea de cumparare de trafic de influenta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.