Cel de-al treilea acuzat in dosarul privind spargerea adreselor de e-mail ale avocatei disparute, Elodia Ghinescu, subcomisarul Marius Sebastian Breazu, va fi adus in aceasta seara in Romania, pentru a se prezenta in fata anchetatorilor DIICOT Brasov

Cel de-al treilea acuzat in dosarul privind spargerea adreselor de e-mail ale avocatei disparute, Elodia Ghinescu, subcomisarul Marius Sebastian Breazu, va fi adus in aceasta seara in Romania, pentru a se prezenta in fata anchetatorilor DIICOT Brasov.

MISIUNE ONU. La momentul declansarii anchetei, acesta se afla intr-o misiune ONU, desfasurata in Timorul de Est, dar a fost chemat in tara pentru a putea fi audiat in legatura cu acuzatiile de acces fara drept la un sistem informatic, transferul ilegal al unor date private si restrictionarea accesului la un sistem informatic. Marius Sebastian Breazu va fi asteptat la Brasov de superiorii sai din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie si de procurori.

"ULTIMUL MOHICAN". In acest moment, subcomisarul este singurul acuzat din dosar care nu a devenit inculpat si pentru care nu s-a cerut masura arestarii preventive. Ceilalti doi, politistul Cristian Cioaca, sotul Elodiei Ghinescu, si Marius Adrian Nitu, asteapta verdictul final in privinta arestarii lor prevenitive, la data de 24 ianuarie, de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Acestia au fost initial retinuti, dar eliberati dupa 24 de ore, pentru ca magistratii Curtii de Apel Brasov au respins cererea de arestare preventiva.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.