Anul trecut s-au vandut online produse IT&C in valoare de 115 milioane de euro. Potrivit estimarilor eMAG.ro, care detine o cota de aproximativ 70% din piata de retail IT&C online, acest segment se va dubla in 2008, urmand sa ajunga la circa
Anul trecut s-au vandut online produse IT&C in valoare de 115 milioane de euro. Potrivit estimarilor eMAG.ro, care detine o cota de aproximativ 70% din piata de retail IT&C online, acest segment se va dubla in 2008, urmand sa ajunga la circa 250 de milioane de euro.

Oficialii eMAG.ro se asteapta ca primele cinci magazine online din Romania sa acopere 85% din piata de profil. In 2008, compania isi propune ca 1 din 4 notebook-uri care vor fi cumparate in Romania sa fie livrat de eMAG.ro, pentru aceasta categorie de produse asteptandu-se cea mai mare crestere a vanzarilor anul acesta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.