Liviu Dorin Bamburic, omul de afaceri din Constanta impuscat in fata unui bloc din cariterul Tomis Nord a fost ciuruit de 11 gloante. Cel putin asta reiese din plansa intocmita de medicul legist. Opt dintre gloante au ramas in victima iar trei au ie
Liviu Dorin Bamburic, omul de afaceri din Constanta impuscat in fata unui bloc din cariterul Tomis Nord a fost ciuruit de 11 gloante. Cel putin asta reiese din plansa intocmita de medicul legist. Opt dintre gloante au ramas in victima iar trei au iesit. Anchetatorii au gasit la fata locului doar cinci tuburi cartus din cele 11. Audierea partenerului de afaceri al lui Liviu Dorin Bamburic, Amet Samir nu au adus nimic nou in ancheta. El sustine in fata anchetatorilor ca are un alibi puternic in ceea ce priveste noaptea in care a fost impuscat Bamburic. Dupa ce a suferit mai multe interventii chirurgicale in cursul carora chirurgii i-au extras patru din cele opt gloante cu care a fost impuscat, Bamburic a reusit sa le vorbeaca oamenilor legii.

Reporterii „Gardianul“ au reusit sa intre in posesia plansei expertizei traseologice (care descrie traiectoriile gloantelor) intocmita de medicul legist care l-a analizat pe Liviu Dorin Bamburic (foto), la scurt timp dupa ce a fost impuscat. Conform acesteia gloantele trase asupra lui Bamburic nu sunt in numar de opt, asa cum s-a sustinut pana acum, ci de 11. Opt dintre gloantele de calibrul 9 mm au ramas in victima in timp ce, alte trei, au iesit din aceasta. Unul dintre gloante a ramas infipt in usa de la intrarea in bloc. Anchetatorii au gasit la locul faptei doar cinci tuburi cartus, din totalul celor 11 trase asupra victimei. Este posibil astfel, sa aveam de aface cu doi atacatori si nu doar unul. Pentru a elucida misterul, anchetatorii au trimis la Bucuresti, pentru expertiza, cele cinci tuburi si cele patru gloante extrase din victima.

Afacere cu terenuri de peste trei milioane de euro
Adina Florea, procuror sef al Parchetului Tribunalului Constanta a declarat ca Amet Samir a fost audiat in aceeasi zi in care victima, Bamburic, l-a indicat ca potential dusman. Samir le-ar fi spus anchetatorilor ca nu are absolut nici o legatura cu atacul asupra lui Bamburic, ba are un alibi solid pentru noaptea cand acesta a fost impuscat. Pentru moment acesta ramane suspect, alaturi de multi altii. Surse apropiate de Bamburic spun ca afacerile celor doi s-ar derula undeva prin zona Corbu, in nordul Litoralului, langa Navodari, unde constanteanul dorea sa construiasca o statiune turistica. Oficial, insa, nu exista nici un document care sa ateste intentia lui Bamburic sau a vreuneia dintre firmele sale, de a investi la Corbu. Se pare ca prin disparitia lui Bamburic, lui Amet Samir i-ar fi ramas un teren extrem de valoros in zona Corbu, evaluat la 3 milioane de euro.

Starea de sanatate a impuscatului este buna
Dupa ce a incasat cele opt gloante de calibrul 9 mm, trase dintr-o arma Makarov, Liviu Bamburic a fost la un pas de moarte. In prezent, pacientul mai are patru gloante ramase in organism - unul in femur, doua in zona pubisului si unul in hipocondrul drept. Potrivit dr. Florian Stoian, purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Constanta, ieri, pacientului i s-a facut o ecografie abdominala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.