Atasament. Sotia regretatului actor a lesinat in casa, iar animalul a latrat disperat ca sa atraga atentia cuiva "Daca Haiduc n-ar fi reactionat asa, poate la ora asta fata mea nu mai era in viata", a declarat pentru CANCAN doamna Tatomir, mama Lavi
Atasament. Sotia regretatului actor a lesinat in casa, iar animalul a latrat disperat ca sa atraga atentia cuiva "Daca Haiduc n-ar fi reactionat asa, poate la ora asta fata mea nu mai era in viata", a declarat pentru CANCAN doamna Tatomir, mama Laviniei. Tanara femeie, obosita si marcata de evenimentele ultimelor luni, suprapuse peste durerea inca vie a disparitiei sotului ei, a clacat fizic. O pierdere masiva de calciu, pe fond de stres, i-a taiat picioarele si i-a intunecat mintea. Lavinia a lesinat. A cazut din picioare, inainte de a-si da seama ce se intampla. In camera, alaturi de ea, era doar Haiduc, ciobanescul german, "copilul paros" al Laviniei si al lui Adrian. Mama ei trebaluia pe undeva prin bucatarie. Vazand-si stapana cum se prabuseste si apoi cum zace intinsa pe podea, cainele Haiduc a inceput sa latre. Tare, tare, aproape urland. Felul ciudat in care animalul se manifesta, aparent fara motiv, i-a atras atentia doamnei Tatomir, care a dat fuga in dormitorul fetei. "Am gasit-o intinsa, inconstienta. Haiduc latra, era speriat. Sunt convinsa ca a vrut sa imi atraga atentia ca se intampla ceva cu Lavinia. Este extrem de atasat de ea", ne-a declarat mama fetei. "I-a salvat viata Laviniei. Cine stie cand m-as fi dus eu in dormitor. Se retrasese acolo si-am vrut s-o las sa se odihneasca", a precizat mama Laviniei. In plus, femeia a povestit ca Haiduc era chiar sa o atace pe ea ca sa o apere pe Lavinia. "Primul lucru pe care l-am facut a fost sa-i dau cateva palme, sa o aduc in simtiri. Haiduc nu stia de ce o lovesc si a inceput sa maraie, chiar si-a aratat coltii. A trebuit sa renunt si am chemat salvarea. Cainele nu s-a dezlipit de langa ea", a povestit mama Laviniei. Lavinia, la capatul puterilor Se pare ca stresul si oboseala Laviniei au fost generate in special de atitudinea rudelor lui Adrian Pintea. "Lavinia este foarte trista, indurerata de faptul ca sora lui Adrian, dar si celelalte rude ale sotului ei vor totul, totul. Manuscrisele, biletelele, drepturile lui de autor, de parca fata mea nici n-ar fi existat. Sora lui Adrian a venit special din Anglia pentru asta, iar Lavinia sufera ingrozitor. Nimeni nu se gandeste si la sufletul ei. Adrian Pintea a fost totusi marea ei dragoste, poate singura", a marturisit mama Laviniei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.