Unul dintre viceprimarii Craiovei, Gheorghe Nedelescu, a fost folosit drept momeala de catre un tanar din Piatra-Olt pentru a lua bani de la craiovenii mai instariti. Escrocul, Vasile Valentin Cioponea, in vårsta de 20 de ani, suna diversi pat
Unul dintre viceprimarii Craiovei, Gheorghe Nedelescu, a fost folosit drept momeala de catre un tanar din Piatra-Olt pentru a lua bani de la craiovenii mai instariti. Escrocul, Vasile Valentin Cioponea, in vårsta de 20 de ani, suna diversi patroni de firme sau sefi de institutii si, pretinzand ca este viceprimarul Nedelescu, solicita sume de bani drept ajutor pentru un tanar sarac si bolnav care urma sa se interneze in spital. Cioponea a fost prins dupa ce un director care intentiona sa cotizeze o suma de bani l-a sunat pe viceprimar.

Viceprimarul Gheorghe Nedelescu a aflat despre escrocheriile tanarului la sfarsitul anului trecut cand unul dintre craiovenii care au cazut in plasa lui Vasile Cioponea l-a anuntat pe edil ca va strange bani pentru tanarul bolnav. „Am aflat in noiembrie ca individul respectiv suna la diversi directori si patroni, spunea ca e viceprimarul Nedelescu si le cerea sa dea bani sa ajute un baiat amarat. Apoi se ducea la ei si le spunea ca el e tanarul pentru care a sunat Nedelescu si lua banii. La una dintre firmele care i-au dat bani s- a dus cu buletinul si a facut contract de sponsorizare. Culmea e ca multi dintre ei chiar au cazut in plasa si i-au si dat bani“, a precizat viceprimarul.

Patroni si directori de institutii au cazut in plasa
Cioponea a fost prins dupa ce un director de firma l-a sunat pe Nedelescu pentru a-l anunta ca vine cineva la birou sa-i ceara bani in numele sau.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.