Vicepresedintele liberal Norica Nicolai, nominalizata pentru fotoliul de ministru al Justitiei, a declarat ca nu va renunta la acest post, mentionand ca sesizarea catre Curtea Constitutionala va fi facuta in aceasta saptamana.
Invitata sa se adr
Vicepresedintele liberal Norica Nicolai, nominalizata pentru fotoliul de ministru al Justitiei, a declarat ca nu va renunta la acest post, mentionand ca sesizarea catre Curtea Constitutionala va fi facuta in aceasta saptamana.
Invitata sa se adreseze reprezentantilor Cluburilor Studentesti Liberale, Norica Nicolai le-a spus ca, spre deosebire de ea, tinerii liberali nu au avut „sansa sau nesansa” unui dosar de cadre. „Ati avut sansa sa va nasteti in democratie. Trebuie sa fiti educati, pentru ca marea problema a acestei tari si a unor politicieni este educatia”, a declarat vicepresedintele PNL.
La final, ea a precizat, raspunzand unei intrebari din partea unui jurnalist, ca nu va renunta la postul de ministru al Justitiei.
„Nu renunt! In perioada aceasta sunt foarte bine, nu trebuie sa se teama cineva ca mi-ar fi rau”, a subliniat senatorul liberal, mentionand ca sesizarea Curtii Constitutionale in cazul refuzului sefului statului de a o investi in functia de ministru va fi facuta in cursul saptamanii viitoare. Informatia a fost confirmata si de ministrul interimar al Justitiei.
"Eu, din cate stiu, a fost finalizat documentul de sesizare, avocatul a fost stabilit. (...) Dorim sa gasim solutia la acest blocaj constitutional", a spus Melescanu.
Vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu se asteapta, insa, ca scandalul creat in jurul numirii Noricai Nicolai la Ministerul Justitiei sa se incheie cu semnarea decretului de numire de catre presedintele Traian Basescu.
"Presedintele Romaniei va semna decretul de numire pentru ca Romania se pretinde un stat european, un stat de drept si intr-un stat de drept Constitutia trebuie respectata indiferent de pozitia pe care o ocupi in stat, chiar daca esti presedintele tarii”, a spus Teodor Atanasiu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.