Atacantul roman a marcat un gol din penalty pentru Fiorentina in meciul castigat sambata seara de echipa sa, pe teren propriu, scr 2-1 cu AC Torino in etapa a 19-a din Serie A. Mutu, care a fost integralist, a inscris in minutul 76, la 1-1, dintr-un
Atacantul roman a marcat un gol din penalty pentru Fiorentina in meciul castigat sambata seara de echipa sa, pe teren propriu, scr 2-1 cu AC Torino in etapa a 19-a din Serie A. Mutu, care a fost integralist, a inscris in minutul 76, la 1-1, dintr-un penalty scos tot de el, dupa un fault in careu al lui Lanna, si a ajuns la cota 12 in acest sezon. Penalty-ul a fost contestat dur de torinezi, care l-au acuzat pe roman ca a trisat! Mutu a fost faultat in careu si in minutul 45+2, de Di Loreto, cand Vieri a transformat si a marcat golul sau cu numarul 200 in Serie A!
"Dupa parerea mea, primul penalty a fost mai putin vizibil decat al doilea. Am simtit ca mi-a atins piciorul, nu mingea, iar pentru al doilea penalty puteti sa-l intrebati pe Lanna, mi-a atins piciorul stang, altfel as fi sutat! Nu sunt un trisor si nici nu am fost vreodata", s-a aparat Mutu, dupa ce presedintele lui AC Torino, Urbano Cairo, i-a acuzat pe arbitrii intalnirii de pe "Artemio Franchi". "Este scandalos! Al doilea penalty a fost absurd si socant! Maniera in care arbitrii ne-au tratat a fost incredibila!", a spus Cairo. Altfel, Cesare Prandelli, antrenorul Fiorentinei, a avut din nou emotii la penalty-ul lui Mutu, care a preferat inca o "scarita". "Mutu e nebun! De acum inainte, cand va bate lovituri de pedeapsa, nu ma mai uit!", a spus Prandelli, care nu a uitat sa-l apere pe Mutu. "De pe banca, primul penalty mi s-a parut ca nu a fost, dar mi-au spus ca de pe teren s-a vazut ca a fost penalty clar! La al doilea, Mutu era in pozitie de sut, liber cu portarul, asa ca nu avea nici un motiv sa cada; cred ca a fost penalty!", a declarat Prandelli.
Goluri pentru Contra si D. Niculae
"Gurita" a inscris golul victoriei in meciul castigat de Getafe, sambata seara, pe teren propriu, scor 3-2 cu FC Sevilla, in etapa a 20-a din Primera Division. Contra, care a intrat pe teren in minutul 81, in locul lui Hernandez, a inscris golul victoriei in minutul 90+2. Imediat dupa ce a marcat, Contra a primit un cartonas galben. "Nu mai marcasem de cinci ani, de cand am ajuns la Atletico. Ma bucur ca am reusit acum pentru ca am castigat si ma bucur pentru ca acest gol ne ridica, iar Getafe merita victoria. Am fost furios dupa ce am marcat pentru ca nu mai reusisem de mult, pentru ca joc putin in campionat. Vreau sa dedic golul tatalui meu", a spus Contra. "Sper ca acest gol sa fie un punct de inflexiune si sa am mai multa continuitate. Am nevoie sa joc pentru a putea merge la Campionatul European", a adaugat "Gurita". De asemenea, in etapa a 21 din Ligue 1, Daniel Niculae a marcat golul lui AJ Auxerre, 1-1 acasa cu RC Strasbourg. Niculae, care a fost integralist, a inscris in minutul 4. Coechipierul sau Gabriel Tamas a evoluat, de asemenea, pe toata durata partidei. Ieri, in etapa a 20-a din Olanda, Eredvisie, George Ogararu a fst titular pentru Ajax Amsterdam, 1-1 in deplasare cu Nijmegen. Ogararu a fost schimbat la pauza de De Jong, in timp ce colegul sau Nicolae Mitea nu a fost convocat pentru aceasta partida. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.