Descurcaret. Pana sa devina patron al Universitatii Craiova, Adrian Mititelu a fost caraus, apoi chelner si sef de galerie Petrecerea organizata, vineri seara, la hotel Jiul, din Craiova, care a precedat botezului micutului Nicolas Tudor Gabriel, ba
Descurcaret. Pana sa devina patron al Universitatii Craiova, Adrian Mititelu a fost caraus, apoi chelner si sef de galerie Petrecerea organizata, vineri seara, la hotel Jiul, din Craiova, care a precedat botezului micutului Nicolas Tudor Gabriel, baiatul portarului Universitatii Craiova, Mircea Bornescu, i-a starnit tot felul de amintiri patronului Adrian Mititelu. "Aici am muncit prima data, la Jiul. Am carat mii de navete in tinerete. Apoi, am devenit chelner", a rememorat finantatorul Stiintei, care a dansat si s-a distrat toata noaptea. Chemat de nasul Nicu Gheara pentru a canta, manelistul Adi de la Valcea a scos din buzunarul invitatilor mai bine de 3.000 de euro. Cel care a spart gheata a fost mijlocasul oltean Ionut Lutu, care a oferit 50 de euro pentru o melodie dedicata lui Mititelu. Apoi, dedicatiile au venit de-a valma, de la Mititelu pentru echipa, de la jucatori pentru patron si antrenor, de la toti pentru Bornescu si nasul Nicu Gheara etc. Responsabili cu buna-dispozitie au fost Romica Tociu si Cornel Palade. Petrecerea s-a intins pana spre dimineata, ultimii invitati parasind restaurantul pe la 06.30.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.