Grijulii. Tanti Jenica a fost sfatuita de fiii ei sa evite iesirile in oras, din cauza zapezii si poleiului Elena, mama presedintelui Traian Basescu, nu a mai fost vazuta de vecini de aproape doua saptamani, absenta ei punand pe jar tot cartierul. "
Grijulii. Tanti Jenica a fost sfatuita de fiii ei sa evite iesirile in oras, din cauza zapezii si poleiului Elena, mama presedintelui Traian Basescu, nu a mai fost vazuta de vecini de aproape doua saptamani, absenta ei punand pe jar tot cartierul. "Mama are o varsta inaintata si, din cauza zapezii si poleiului care au fost in oras, am sfatuit-o sa nu mai iasa din casa. Are, intr-adevar, osteoporoza, dar nu este internata in spital, se simte bine", a declarat fratele cel mic al presedintelui, Mircea Basescu. Tanti Jenica, asa cum ii spun apropiatii, are 79 de ani, dar cu toate acestea este activa si foarte deschisa la vorba. Pana si vanzatoarele de la magazinele din cartier ii simt lipsa. "Venea des pe aici si, de obicei, era insotita de o calugarita care locuieste cu ea. Spunea ca are osteoporoza, poate este internata in vreun spital", ne-a spus Elena Calin. "Nu am mai vazut-o. Sa tot fie o saptamana, doua. Dar de Craciun era sigur acasa, pentru ca nepotelul meu s-a dus cu colindul la ea", ne-a marturisit un vecin de bloc. Lipsa ei a fost resimtita chiar si la mormantul sotului, Dumitru Basescu, care se afla in Cimitirul Central din Constanta si care era acoperit de zapada. Ajutata de o calugarita Tanti Jenica locuieste la etajul trei al unui bloc turn, din cartierul KM. 4-5, din Constanta impreuna cu o calugarita de la Manastirea Techirghiol, careia mama presedintelui i-a donat pensia.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.