Mijlocasul pus pe liber de Rapid a declarat ca antrenorul giulestean l-a lasat sa plece de la Rapid pentru ca acesta "are de transferat ceva bananieri, sunt ceva comisioane de luat, si trebuia sa elibereze cateva locuri in lot"! "De cand a venit,
Mijlocasul pus pe liber de Rapid a declarat ca antrenorul giulestean l-a lasat sa plece de la Rapid pentru ca acesta "are de transferat ceva bananieri, sunt ceva comisioane de luat, si trebuia sa elibereze cateva locuri in lot"! "De cand a venit, eu cu Rednic am fost ca soarecele si pisica, vorbeam foarte putin. Mi-am dat seama ca vrea sa ma traga pe linie moarta, ca vrea sa scape de mine. Si de aceea nici eu nu puteam sa mai pun suflet in teren. Ma gandesc acum ca poate are de transferat ceva bananieri, sunt ceva comisioane de luat, si trebuia sa elibereze cateva locuri in lot", a spus Maldarasanu dupa ce si-a reziliat, sambata, contractul cu Rapid.
"Am avut cu Rednic o discutie in care mi-a spus ca el are toate locurile ocupate si ca nu poate sa imi garanteze ca o sa prind echipa. Iar apoi mi-a zis ca, daca vreau sa plec, clubul nu se impotriveste si ca pot sa plec gratis", a mentionat Maldarasanu, care a precizat ca Rednic are ceva cu el inca de acum cativa ani, cand jucatorii l-au sustinut pe R. Lucescu, demis pentru o seara de George Copos. "Cred ca totul a plecat de acum cativa ani, cand Razvan Lucescu a fost demis si noi, jucatorii, ne-am pus tricourile pe gard la Pro Rapid si am refuzat sa ne antrenam. Rednic trebuia sa fie atunci instalat si probabil ca el crede ca eu sunt vinovat ca n-a mai fost numit atunci", a adaugat Maldarasanu. Acesta il sfatuieste pe Rednic sa nu strice atmosfera la echipa pentru a putea castiga campionatul in acest an. "Lui Rednic ii transmit sa faca tot posibilul sa nu strice atmosfera la echipa. Daca face asta se duce totul de rapa si e pacat. Se stie ca el este suspicios cu jucatorii romani, nu are incredere si daca isi pune cate unul in cap, atunci s-a terminat totul!", a mai afirmat Maldarasanu. Contractul lui Maldarasanu cu Rapid expira la finalul acestui sezon, clubul avand optiunea de a prelungi automat intelegerea pe inca un an. "Am ajuns la un acord cu Maldarasanu de reziliere a contractului sau. Il respectam foarte mult pentru ce a facut la noi, nu numai pe teren, ci si in vestiar, de acea am considerat ca este corect sa plece fara nici o pretentie financiara din partea noastra", a spus Constantin Zotta, directorul general al clubului.
A ales Brasovul!
"Nu stiu incotro o iau acum. Sunt multumit ca sunt liber. Poate o sa plec la Brasov, poate in alta parte. Nu am discutat deocamdata cu R. Lucescu, totul a fost prea repede. Am ramas in relatii foarte bune si cu el si cu Dinu Gheorghe, presedintele executiv de la FC Brasov. Dar sunt oferte pentru mine si din Rusia, Grecia, Cipru", a afirmat Maldarasanu. "Cum, Maldarasanu poate sa plece gratis? Sigur? Nu prea imi vine sa cred! El este o solutie pentru oricare dintre cele 18 echipe din Liga I, asa ca este clar si o solutie pentru FC Brasov", a spus Dinu Gheorghe.
Ieri, R. Lucescu a anuntat ca Maldarasanu a acceptat oferta gruparii de sub Tampa. "Maldarasanu va juca pentru FC Brasov! A ales cu sufletul, mai ales ca am lucrat mult timp impreuna. Este un transfer important pentru noi", a spus R. Lucescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.