Fostul agent de la Penitenciarul "Pelendava", Cosmin Lazaroiu, din Craiova, care este acuzat ca a ucis si transat, in luna octombrie 2007, pe Leontin Bebu, prietenul sau, pentru o suma de bani, va mai petrece inca 30 de zile dupa gratii, ca urmare a
Fostul agent de la Penitenciarul "Pelendava", Cosmin Lazaroiu, din Craiova, care este acuzat ca a ucis si transat, in luna octombrie 2007, pe Leontin Bebu, prietenul sau, pentru o suma de bani, va mai petrece inca 30 de zile dupa gratii, ca urmare a deciziei magistratilor Tribunalului Dolj. Instanta asteapta rezultatele probelor AND de la Bucuresti, a declarat procuror Magda Badescu, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj. "Macelarul" se afla acum in arestul Inspectoratului Judetean de Politie Dolj. La ultima audiere, Lazaroiu a povestit cum si-a ucis prietenul. In urma cu cateva zile, lantisorul de aur pe care familia spune ca Bebu il purta in ziua disparitiei a fost gasit la o casa de amanet din Craiova, unde il dusese chiar Lazaroiu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.