Dorinta. La cei 81 deani ai sai, fondatorul "Playboy" vrea sa devina tatic pentru a cincea oara Dupa ce a promis ca va face sex pana la 100 de ani, Hugh Hefner, in varsta de 81 de ani, a inceput sa-si doreasca sa fie din nou tata. Cea aleasa pentru
Dorinta. La cei 81 deani ai sai, fondatorul "Playboy" vrea sa devina tatic pentru a cincea oara Dupa ce a promis ca va face sex pana la 100 de ani, Hugh Hefner, in varsta de 81 de ani, a inceput sa-si doreasca sa fie din nou tata. Cea aleasa pentru a-i aduce pe lume copilul a fost iubita lui preferata, Holly Madison, de doar 28 de ani. Recent, cei doi amorezi au fost zariti pe holurile unei clinici specializate in fertilizarea in vitro din California, asteptand nerabdatori sa intre la consultatie. Recunoscuti imediat de ceilalti clienti ai institutiei medicale, acestia au fost felicitati pentru ideea de a deveni parinti si incurajati sa nu se dea batuti. Fiica cea mare, presedintele "Playboy" Daca in cazul lui Holly aceasta ar fi prima sarcina, fondatorul Playboy se poate lauda ca este deja tatal a patru copii. Hugh are doi baieti adolescenti, Marston, de 17 ani, si Cooper, de 16 ani, rezultati in urma casniciei cu Kimberly Conrad, si alti doi mostenitori cu prima sotie, Mildred Williams. Este vorba despre Christie Ann Hefner, in varsta de 55 de ani, presedintele "Playboy Enterprises Inc," si David Hefner, de 52 de ani.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.