Ambitie. O britanica cu dizabilitati ii indeamna pe cei asemenea ei sa nu renunte la miscare Leanne Grose, o britanica curajoasa de 26 de ani, care a ramas fara un picior din cauza cancerului, a lansat pe piata un DVD cu exercitii fizice pentru pers
Ambitie. O britanica cu dizabilitati ii indeamna pe cei asemenea ei sa nu renunte la miscare Leanne Grose, o britanica curajoasa de 26 de ani, care a ramas fara un picior din cauza cancerului, a lansat pe piata un DVD cu exercitii fizice pentru persoanele cu dizabilitati. Deoarece, dupa ce i-a fost operat piciorul, a vrut sa scape de grasimea acumulata, dar nu s-a putut acomoda in nicio sala de sport, optimista britanica a facut un imprumut de 1.400 de euro si a produs un DVD cu 90 de minute de exercitii intensive pentru toate grupele musculare, care se adreseaza varstnicilor, supraponderalilor si infirmilor si pot fi facute acasa. "Amputarea unui membru nu este sfarsitul lumii", spune Leanne. Si, pentru a demonstra intregii lumi ca lipsa unui picior nu inseamna nefericire si izolare, ea si-a propus sa-si continue cat mai firesc viata. Mai mult, ea va scoate pe piata si propria carte in care va descrie drama prin care a trecut, dar si aspectele pozitive din viata ei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.