Semne. Micuta Eliza Maria este foarte palida si are ochii incercanati, simptome care, in opinia medicilor, pot trada chiar afectiuni grave La ziua de nastere pe care si-a sarbatorit-o acum cateva zile, micuta Eliza Maria a starnit rumoare in randul
Semne. Micuta Eliza Maria este foarte palida si are ochii incercanati, simptome care, in opinia medicilor, pot trada chiar afectiuni grave La ziua de nastere pe care si-a sarbatorit-o acum cateva zile, micuta Eliza Maria a starnit rumoare in randul invitatilor. Fetita era palida si avea ochii incercanati. Majoritatea celor care a vazut-o a presupus ca ceva nu este in regula cu ea. Cotidianul CANCAN a contactat mai multi medici pediatri, care i-au pus Elizei cateva posibile diagnostice. Pentru ca povestea ei a fost intens mediatizata, acestia au preferat sa-si pastreze anonimatul. Potrivit pediatrilor, figura bolnavicioasa a copilei ar putea trada o serie de afectiuni, mai usoare sau chiar grave. Toti au cazut de acord ca fetita trebuie sa faca urgent analize medicale. "Cearcanele vinetii, cu tenta echimonica, pot fi cauza unor paraziti sau a unei infectii urinare. Pot aparea, insa, si pentru ca are o alimentatie neadecvata. La fel de bine poate fi si o problema cu inima", ne-a spus unul dintre cei mai apreciati pediatri de la Spitalul Elias. O parere similara a avut si un alt medic specializat in tratarea copiilor. "S-ar putea sa aiba o parazitoza intestinala, adica viermisori, sau tulburari digestive. Cearcanele accentuate pot fi si pentru ca nu se odihneste bine sau este anemica", a fost de parere medicul respectiv. Prof. dr. Bogdan Marinescu crede ca fetita careia i-a dat viata este perfect sanatoasa. "Eu zic ca arata foarte bine. Este dezvoltata normal psihic si fizic. Multe femei tinere au cearcane mai mari decat ale ei. Eu sunt, insa, medic ginecolog, nu pediatru, ca sa pot aprecia", ne-a spus dr. Marinescu. Adriana Iliescu, mama fetitei, recunoaste ca nu i-a mai facut analizele de cateva luni. Ea spune ca Elizei ii place sa manance foarte sarat si poate de aceea ochii ii sunt incercanati. "Intr-o zi da gata o punga de chipsuri, iar pop-corn-ul ii place la fel de mult. Cred ca este vorba despre o dieta care trebuie sa fie mai atent supravegheata. Oricum, acum, ca mi-ati spus, o sa merg cu ea sa-i fac analizele", ne-a declarat cea mai in varsta mama din lume.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.