Suparata. Blonda din PDL a cerut suspendarea si urmarirea penala a liberalului Se ascute batalia dintre Basescu si PDL, pe de o parte, si liberali, pe de alta. PDL, partidul fidel presedintelui, i-a cerut ieri, prin vocea secretarului general Elena
Suparata. Blonda din PDL a cerut suspendarea si urmarirea penala a liberalului Se ascute batalia dintre Basescu si PDL, pe de o parte, si liberali, pe de alta. PDL, partidul fidel presedintelui, i-a cerut ieri, prin vocea secretarului general Elena Udrea, sa-l suspende pe ministrul interimar al Justitiei, Teodor Melescanu, si sa faca demersuri pentru inceperea urmaririi penale a acestuia. Furia PDL-ului a fost provocata de decizia lui Melescanu de a restitui, sambata, Presedintiei, documentele referitoare la cei opt fosti sau actuali ministri, primite cu o zi in urma, pe motiv ca nu reprezinta "dosarul cauzei". Nici n-a coborat bine din avion, dupa ce a participat la investirea presedintelui georgian Mihail Saakasvili, ca Traian Basescu l-a si avertizat pe Melescanu ca "se apropie de abuz in serviciu". El a precizat ca observa "cu neplacere" ca Guvernul, prin ministrul interimar al Justitiei, gaseste motivatii pentru a bloca inaintarea cererii sale referitoare la cei opt ministri si a acuzat Executivul ca face, in acest moment, "greseli fundamentale" pentru credibilitatea institutiei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.