Marcatori. Adrian Mutu, Daniel Niculae si Cosmin Contra au dat goluri in ultima etapa Norocul selectionerului Romaniei s-a intors! Dupa numeroasele accidentari care i-au ingreunat meciurile din preliminarii si dupa nefericita tragere la sorti, in ur
Marcatori. Adrian Mutu, Daniel Niculae si Cosmin Contra au dat goluri in ultima etapa Norocul selectionerului Romaniei s-a intors! Dupa numeroasele accidentari care i-au ingreunat meciurile din preliminarii si dupa nefericita tragere la sorti, in urma careia Romania a ajuns in grupa cu Italia, Franta si Olanda, Victor Piturca doarme din ce in ce mai linistit. Jucatorii pe care se bazeaza la Euro 2008 traverseaza perioade de joc foarte bune si marcheaza aproape in fiecare etapa. Adrian Mutu a inscris cel de-al 11-lea gol al sau in Serie A, ajungand pe pozitia a doua in topul marcatorilor, dupa Trezeguet. Atacantul Fiorentinei a "scos" doua lovituri de la 11 metri in meciul cu Torino, prima transformata de Vieri. Din a doua, Mutu a adus victoria echipei sale cu o "scarita". In Primera Division, Cosmin Contra a marcat golul victoriei lui Getafe in meciul cu Sevilla, in minutul 92! Daniel Niculae a deschis scorul in minutul 4 al partidei Auxerre - Strasbourg (1-1). Daca la aceste reusite adaugam evolutiile constant bune ale lui Cristian Chivu la Internazionale, Gabi Tamas (titular la Auxerre), dar si revenirile dupa accidentari ale lui Radoi, Ghionea si Plesan vom vedea ca Victor Piturca are toate motivele sa se trezeasca fara cearcane dimineata.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.